top of page
  • Andrej Jeleník

Príď na ochutnávkový workshop Zvládanie stresu pomocou všímavosti

Andrej Jeleník a Tatiana Lorencová ti počas praktického workshopu predstavia úvod do konceptu všímavosti a tréningu MBSR.



Vnútorné napätie, vyčerpanie, podráždenosť, oslabená koncentrácia i zdravotné ťažkosti. Dlhodobý stres má negatívny vplyv na naše zdravie.

Prax všímavosti (mindfulness) podporuje rozvoj uvoľnenejšieho postoja k životu, pomáha budovať odolnosť voči stresu a byť efektívnejší v každodennom živote, ako aj pri náročných situáciách.

Tento praktický workshop ti predstaví cez teóriu aj zážitkové cvičenia úvod do konceptu všímavosti a tréningu MBSR - renomovaného a klinicky overeného programu pre posilnenie zdravia, psychickej odolnosti a zmiernenie stresu úzkostí, depresie, chronických bolestí a ďalších ťažkostí.


Workshop je vhodný pre záujemcov o všímavosť, zvládanie stresu a/alebo o program MBSR (mindfulness based stress reduction), ktorý začína od 28. septembra 2020.


  • Dátum a miesto konania workshopu: pondelok 14.9.2020 18:00 - 20:00 v Centrum Viktor Schiller, Súkennícka 4, Bratislava

  • Lektor: Mgr. Andrej Jeleník a Mgr. Tatiana Lorencová, psychológovia a lektori MBSR

  • Cena: tentokrát zdarma (uvítame prípadný symbolický príspevok na priestor)

Počet účastníkov je obmedzený, prihlášky na workshop uzatvárame 10.9.2020.


bottom of page